Om Nordkystbolig

Velkommen hos jeres erfarne og uafhængige ejendomsmægler på Nordkysten

At være erfaren betyder, at jeg har 32 års erfaring som ejendomsmægler med køb og salg af fast ejendom. Gennem årene har jeg været ansvarlig for mere end 1500 ejendomshandler – fra den lille hyggelige sommerhusgrund til de helt store villaer.
Du har altså sikkerhed for, at jeg har bred erfaring, så jeg kan gennemføre dit køb eller salg professionelt.

At være uafhængig betyder, at jeg ikke er ejet af kæder eller har aftaler med banker, realkredit- eller forsikringsselskaber

 

Særligt for køber:

Jeg er via Dansk Ejendomsmæglerforening certificeret køberrådgiver og kan derfor professionelt rådgive og berigtige (udfærdige skøde og lave refusionsopgørelse) din ejendomshandel, hvis du finder din drømmeejendom hos en anden mægler – naturligvis med samme ansvarsforsikring som hos en advokat. Pris inkl. moms kun kr. 5.500.
Hvis du kun ønsker berigtigelse kan dette også lade sig gøre. Pris inkl. moms kr. 2.500.

 

Særligt for sælger:

I dag laver jeg stort set kun køberrådgivning og annoncerer ikke for at få ejendomme til salg. De få ejendomme jeg sælger er sager, hvor gamle kunder har ønsket, at jeg skulle hjælpe med salget.
Derudover er min holdning, at stort set alle ejendomme i dag sælgers via nettet, så avisannoncer og store udstillingsvinduer er markedsføring af mæglerfirmaet – ikke for at sælge din ejendom. Den unødvendige udgift på mange tusinde kroner undgår du hos mig, hvor din ejendom markedsføres og sælges via www.boligsiden.dk, www.boliga.dk og www.nordkystbolig.dk.
Hos mig koster salg af din ejendom kr. 48.000 inkl. moms, foto med elektronisk plantegning, markedsføring, udlæg og fremvisninger.
Hvis værdien af din ejendom er mindre end kr. 1. mill. eller større end 5 mill. tager vi en snak om det.
Du skal også regne med udgift til tilstandrapportordningen, som skal betales direkte til leverandørerne. Priserne afhænger af ejendommen, så jeg kan først give dig en anslået pris, når vi har talt sammen.


Min ambition er at have forbrugervenlige priser, så hvis du har har fået et billigere professionelt tilbud, hører jeg meget gerne fra dig.


Nordkystbolig
– tid til både sælger og køber

“Ejendomsmægler” er en titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Virksomheden og de ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, se mere på www.de.dk.

Nordkystbolig har tegnet ansvars- og garantiforsikring via Dansk Ejensomsmælgerforening.
Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70253666. www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.