Om Nordkystbolig

Velkommen hos jeres lokale, erfarne og uafhængige ejendomsmægler på Nordkysten

For mig er Nordkysten et helt unikt område, som strækker sig fra Helsingør i Øst til Tisvildeleje i Vest. Kystbyerne ligger som perler på en snor og har hver sit helt specielle særpræg. I baglandet finder vi en række små hyggelige bysamfund med hver deres historie. Her på Nordkysten findes derfor alt fra den lille hyggelige sommerhusgrund til de store strandvillaer i vandkanten.

Hvis man ser dette område fra oven, ligger det som en halvmåne, så køretiden til Københavnsområdet med boligerne og arbejdspladserne er stort set den samme fra hele Nordkysten. Afstanden behøver altså ikke være altafgørende for, hvor på Nordkysten man beslutter sig for at købe bolig.

Hvis du går i boligtanker, enten det er køb eller salg, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak om netop dine overvejelser.

Lokal – Erfaren – Uafhængig – Internetmægler – Særligt for sælger – Særligt for køber

At være lokal betyder, at jeg selv bor på Nordkysten og udelukkende vurderer og sælger fast ejendom i Nordsjælland.
Du har altså sikkerhed for, at jeg altid med kort varsel kan komme til møde hos dig eller fremvise din ejendom for interesserede købere.

At være erfaren betyder, at jeg har 30 års erfaring som ejendomsmægler – 24 år som daglig leder hos en af de store mæglerkæder – de sidste 6 år som selvstændig.
Gennem årene har jeg personligt stået for salget af mere end 1500 ejendomme – fra den lille hyggelige sommerhusgrund til de helt store sommervillaer i strandkanten.
Du har altså sikkerhed for, at jeg har bred erfaring, så jeg seriøst kan vurdere og sælge din ejendom.

At være uafhængig betyder, at jeg ikke er ejet af eller har aftaler med banker, realkredit- eller forsikringsselskaber.
Du har altså sikkerhed for, at jeg udelukkende tjener dine interesser og er fokuseret på at sælge din ejendom bedst muligt.

At være internet-mægler betyder, at jeg ikke skal bruge tiden på et kontor, hvor der sjældent kommer nogen købere, da næsten alle ejendomshandler i dag foregår via internettet.
Du har altså sikkerhed for, at jeg bruger tiden på aktivt salg af din ejendom.

Særligt for sælger betyder, at din ejendom markedsføres via www.boligsiden.dk, www.boliga.dk og www.nordkystbolig.dk til en overskuelig udgift for dig.
Avisannoncer og store udstillingsvinduer er markedsføring af mæglerfirmaet – ikke for at sælge din ejendom, så den unødvendige udgift undgår du hos mig..

Særligt for køber betyder, at jeg via Dansk Ejendomsmæglerforening er certificeret køberrådgiver og kan rådgive og berigtige din ejendomshandel, hvis du finder din ønskeejendom hos en anden mægler – naturligvis med samme sikkerhed som hos en advokat.

Nordkystbolig
– tid til både sælger og køber

 

Ansvar og garanti

“Ejendomsmægler” er en titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Virksomheden og de ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, se mere på www.de.dk.

Nordkystbolig har tegnet ansvars- og garantiforsikring hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr. 7011200. Hjemmeside: www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.

Samarbejdsaftaler, rabatter og provision:
INGEN

Ønsker du nærmere oplysning om samarbejdsaftaler, rabatter og provision er du velkommen til at kontakte Nordkystbolig på tlf. 2114 6252.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70253666. www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.